Can't attach to process in 64-bit Vista

Use this forum for questions on how to use .NET Memory Profiler and how to analyse memory usage.
Post Reply
onlyconnect
Posts: 2
Joined: Wed Aug 05, 2009 10:07 am

Can't attach to process in 64-bit Vista

Post by onlyconnect » Wed Aug 05, 2009 10:10 am

I've downloaded and installed 64-bit debugging tools for Windows, but I still get the message "Failed to locate an installation of Debugging tools for Windows". If I browse to where these are installed, MemProfiler says the folder does not contain a valid instllation of debugging tools for Windows. Should this work?

Tim

PS thanks for a great tool

Andreas Suurkuusk
Posts: 1028
Joined: Wed Mar 02, 2005 7:53 pm

Post by Andreas Suurkuusk » Wed Aug 05, 2009 8:58 pm

Yes, it should work. However, even if you are running a 64-bit OS, you need to install the 32-bit debugging tools to attach to a 32-bit process. Have you installed the 32-bit debugging tools? If so, what version did you install?
Best regards,

Andreas Suurkuusk
SciTech Software AB

onlyconnect
Posts: 2
Joined: Wed Aug 05, 2009 10:07 am

Post by onlyconnect » Wed Aug 05, 2009 9:52 pm

Andreas Suurkuusk wrote:However, even if you are running a 64-bit OS, you need to install the 32-bit debugging tools to attach to a 32-bit process. Have you installed the 32-bit debugging tools? If so, what version did you install?
Ah, that's where I went wrong then - will try a 32-bit install.

Tim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests