Unable to Attach to process (0x800705B4)

Use this forum for questions on how to use .NET Memory Profiler and how to analyse memory usage.
Post Reply
AndyKachelmeier
Posts: 3
Joined: Wed Feb 20, 2013 9:21 pm

Unable to Attach to process (0x800705B4)

Post by AndyKachelmeier » Wed Feb 20, 2013 9:24 pm

Hey guys,

I'm trying hard to profile an application that has been running for a while and has some good information that I'd like to check. Unfortunately, I cannot connect and the UI returns a generic message.

I found the logs for .NET Memory Profiler and I see this:

2013-02-20 16:13:14.8226|1|WARN|SciTech.NetMemProfiler.ProfilerAsyncTask|Async operation failed
b.cv: Cannot attach to process with id '1896'.
at b.XI.F(Int32 , co , Exception )
at b.XI.B(Int32 , Int32 )
at b.XI.L()
at b.XI.X(er , TimeSpan )
at b.wj.S(TimeSpan , Object , wG )
at b.wj.mv.P(wG )
at b.wj.fb.Y()
at b.wG.E()
Inner exceptions:
System.Runtime.InteropServices.COMException: Attacher failed (hr=0x800705b4)

From what I see, 0x800705b4 is a timeout error code. Is there anything that can be done to increase this timeout period?

Andreas Suurkuusk
Posts: 1029
Joined: Wed Mar 02, 2005 7:53 pm

Re: Unable to Attach to process (0x800705B4)

Post by Andreas Suurkuusk » Thu Feb 21, 2013 7:40 am

What version of the profiler are you using? We had a problem with timeouts when attaching and then tried to solve this by retrying the attach. It turned out that retrying the attach did not work correctly, so we changed this again. Now we have a much longer timeout, and we have added the possibility to cancel the attach. The longer timeout was included in version 4.5.207. If you are using an older version, I recommend that you download the latest version from http://memprofiler.com/download.aspx and try again. If you are using v4.5.207 or later, we will have to investigate this further.
Best regards,

Andreas Suurkuusk
SciTech Software AB

AndyKachelmeier
Posts: 3
Joined: Wed Feb 20, 2013 9:21 pm

Re: Unable to Attach to process (0x800705B4)

Post by AndyKachelmeier » Thu Feb 21, 2013 11:57 am

We're using 4.5.194.0, so I'll give the updated version a try! Thanks for the quick response!!

AndyKachelmeier
Posts: 3
Joined: Wed Feb 20, 2013 9:21 pm

Re: Unable to Attach to process (0x800705B4)

Post by AndyKachelmeier » Thu Feb 21, 2013 2:14 pm

The newer build did work...Thanks again!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 46 guests